SALON BILTHOVEN

Langmair PMU Artist

De Permanente make-up (PMU) salon van Nederland!  Al meer dan 10 jaar ervaring op gebied van PMU. Uw permanente make-up is in goede handen. Langmair PMU Artist Sspecialisten zijn zeer goed opgeleide PMU experts die u altijd een goed advies kunnen geven over de juiste PMU behandelingen of over de vorm en kleurbepaling.

Wij hanteren meerder technieken die wordt afgestemd op uw wensen en Huidtypes. De Langmair PMU Artist is er in getraind de juiste keuzes te maken zodat u altijd de juiste techniek voor uw huid krijgt afgestemd. Niet elk huidtype kan bijvoorbeeld met Microblading behandeld worden. De Naaldmodule is dan ook een prachtige methode om mooie natuurlijke Hairstroke te zetten. Langmair PMU Artist – Bilthoven draagt het Langmair kwaliteitskeurmerk en is tevens GGD erkend.

RESERVEREN

Afspraak maken

Neem contact op met onderstaande gegevens of maak direct een afspraak.

info@langmairpmuartist.nl
030 – 711 30 66

GENIET VAN PROFESSIONALITEIT

Kwaliteit staat voorop

Bekijk behandelingen
Bekijk behandelingen
Bekijk prijzen

LANGMAIR PMU

Rebecca Langmair

Word jij ook een PMU Artist salon? Bij het aansluiten in ons netwerk en het dragen van deze naam profiteer je mee met de bekendheid door Rebecca Langmair omtrent PMU behandelingen en krijg je op vele gebieden ondersteuning om je PMU professioneel uit te voeren.