Langmair op de Beauty Trade 2019

Blokkeer in ieder geval alvast 6,7 of 8 april in je agenda. Zo weet je zeker dat je Beauty Trade Special in de Utrechtse Jaarbeurs niet vergeet! Want echt, het gaat sneller dan je denkt voordat hét high class vakevent in de beauty branche weer van start gaat. En zeg nou eerlijk: dé gelegenheid om in één dag je actuele vakkennis te verbreden, inspiratie op te doen en aantrekkelijke deals te sluiten met vooraanstaande leveranciers – die wil je toch niet missen? Volg ons daarom op social media, dan lees je vanaf welke datum je tickets kunt bestellen.

Het wordt weer awesome…
Er hebben zich namelijk al behoorlijk wat interessante merken en bedrijven aangemeld die zich op de bruisende beursvloer willen presenteren. Ook zijn we al druk bezig met de opzet voor het programma van boeiende en kwalitatief hoogwaardige lezingen en presentaties dat je straks in de Beauty- en Nail -Theaters zult aantreffen: een must go om in no time je kennis op een hoger plan te krijgen. Wat je verder kunt verwachten? Te veel om op te noemen! Zoals allerlei dynamische demo’s, de laatste innovaties op het gebied van producten en apparatuur én de verkiezing van de Professional Beauty Products of the Year, waarbij je zelf kunt meestemmen.

Om je vingers bij af te likken
Ook voor de inwendige mens wordt het straks weer genieten. Verspreid over het beursterrein zul je namelijk allerlei plekken vinden waar je de heerlijkste foods & drinks kunt nuttigen. Helemaal in de stijl van Beauty Trade Special, dus dat betekent: vers, creatief en van goede kwaliteit. Wij krijgen nu al trek…

Bron: Beauty Trade

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar!