BEHANDELING

Huidverbetering

Bij onze specialisten kun je ook terecht voor vragen en behandelingen omtrent huidverbetering. Heeft je huid een oppepper nodig of juist meer verfijnen van de huidstructuur, egaliseren van de kleur of meer glans/glow? Reserveer dan een van onze behandelingen die je hierbij helpen. De specialiste zal een op maat gemaakt advies geven met de juiste huidverzorging voor thuis!

TIP: Langmair Dermapen verbetert de algehele huidverfijning, glans en kleur; een echte aanrader! Vraag onze specialiste voor meer info! 

RESERVEREN

Afspraak maken

Neem contact op met onderstaande gegevens of maak direct een afspraak.

BEHANDELINGEN

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken ofwel een pigmentstoornis heeft te maken met hormonale veranderingen in het lichaam (vaak na zwangerschappen) maar ook veroudering van de huid. Veel mensen zien na hun 30e levensjaar de huid veranderen. De huid wordt gevoeliger voor onregelmatigheden als pigmentvlekken en lichte kleurverschillen. De huid is immers langzaam aan het degenereren. Door het vormen van opeenhopingen van de stof Melanine (voorproces van pigment) kunnen diepere donkere vlekken ontstaan – Hyperpigmentatie oftewel : pigmentvlekken. Het is daarom belangrijk hogere SPF’s (bescherming) in de zon te gebruiken bij zon en skivakanties.

BEHANDELINGEN

Laserbehandeling

Ouderdomsvlekken zijn vaak lastiger te verwijderen, omdat deze zich in de dieper huidlagen bevinden. Deze vorm van hyperpigmentatie is het beste te behandelen met een laser. Vaak al na 1 of 2 behandeling zullen deze vlekken weg zijn. Dit gaat dan wel alleen om de echte ouderdomsvlekken. Donkere spots diepbruin van kleur.

Als het gaat om verspreide pigmentatie (melasma pigmentatie – hormonaal) raden wij aan de Dermapen / Micro Needling behandeling te doen of fruitzuur peelingen met AHA acids. Deze zorgen ervoor dat de huid geleidelijk laag voor laag lichter wordt. (zie Dermapen of Peelingen) Onze specialist zal u goed adviseren over de juiste huidverzorging voor thuis om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen.

LANGMAIR

Dermapen – Micro Needling

De Dermapen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van Micro-needling. Een behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

Dermapen behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling met de Derma Pen is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

BEHANDELING

Wanneer kan ik een Dermapen behandeling ondergaan?

U kunt de behandeling ondergaan voor het bereiken van egalere teint, huidverfijning, verminderen van diepterimpels en littekens verkregen door Acne. U kunt deze behandelingen niet ondergaan bij zeer dunne huid, actieve Acne of couperose en Rosacea

BEHANDELING

Werking Dermapen oftewel Needling Therapie

De disposable en steriele Dermapen cartridge bestaat uit 12 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing.

Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

BEHANDELING

Intensieve cocktail in combinatie met de Langmair Dermapen

Tijdens het intake gesprek zal de specialist een behandelplan maken en het aantal behandelingen samen met u bepalen. Dit is afhankelijk van het gewenste resultaat en de conditie van uw huid. Er zal gekozen worden voor een intensieve cocktail aan hoogwaardige bestanddelen. Die tijdens de behandelingen wordt aangebracht om zo een nog beter resultaat te verkrijgen. Deze intensieve cocktail wordt gekozen op basis van het huidprobleem:
• Rimpelbehandelingen
• Huidverfijning
• Littekens
• Pigmentatiestoornissen

In combinatie met de Derma Pen dringen deze actieve bestanddelen door tot in de diepste lagen van de lederhuid wat de effectiviteit van de behandeling verhoogd.

BEHANDELING

De Langmair Dermapen behandeling

Uw huid wordt gereinigd en ontsmet waarna er een verdovende crème wordt aangebracht. Na een inwerkperiode zal de behandeling starten. Er kunnen kleine puntbloedinkjes ontstaan echter is dit juist goed voor de cel vernieuwing en om de groeifactoren te stimuleren in de huid.

Tijdens de behandeling wordt de Dermapen langzaam over de huid bewogen. Tegelijkertijd pulseert de pen de naaldjes gecontroleerd in de huid. Afhankelijk van de diepte waarop gewerkt zal worden kunnen er wat puntbloedingen ontstaan.

Na de Dermapen behandeling is de huid rood en gevoelig en kan er wat zwelling ontstaan in de huid. De huid is de eerste 1-2 dagen na de behandeling wat roder dan normaal en kan nog wat gezwollen zijn. Tevens kan de huid een aantal dagen na de behandeling wat schilferen of vervellen. Wees 2 weken na de Dermapen behandeling erg voorzichtig met de zon. Smeer uw huid dagelijks in met hoge SFP van minimaal 50 spf.

De specialiste geeft op maat huidadvies met de hoogwaardige producten van Derma Care – Biologisch, vrij van parabenen, non perfume, Vegan en intensieve concentraties werkstoffen. Dit voor een optimaal resultaat. Bij afname kuur ontvangt u een thuisverzorging set gratis!

Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten!

BEHANDELING

Hoeveel Dermapen behandelingen heb ik nodig?

Hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. We doen de behandelingen bij voorkeur in kuurverband van 4 tot 5 behandelingen met een interval van 4 weken. Deze kuur adviseren wij 2x per jaar te herhalen.

Om de werkzaamheid te verhogen kan de huidtherapeut het gebruik van een MTS roller adviseren voor thuisgebruik in combinatie met hoogwaardige producten die actieve werkstoffen bevatten.

BEKIJK ONZE

Behandelingen

Bekijk ons prijsoverzicht voor alle behandelingen

Prijslijst

Prijzen Dermapen:

Hele gelaat  € 139,-
Kin & Mond € 89,-
Ogen (kraaienpootjes) € 75,-

Keuze werkstof :

  • Hyaluronzuur : Hydratatie en volume
  • Retinol is zuivere vitamine A :  egaliseert en vermindert rimpels en egaliseert de huidskleur
  • Pigmentatie:  licht de huid op en breekt opeenhoping van pigment af (melanocyten)
  • Vitamine cocktail:  Heerlijke energie boost voor de huid. Een coctail van verschillende vitamines. Als : A, E en  Voor de droge en/of futloze vermoeide huid. Bijv. na ziekte, zon periode of winterperiode

ACTIE KUUR: 4 + Derma Care verzorging set cadeau!