BEHANDELING

Permanente Make-up

De Permanente make-up salon van Nederland!  Uw permanente make-up is hier in goede handen. Langmair PMU Artist zijn zeer goed opgeleide PMU experts die u altijd een goed advies kunnen geven over de juiste PMU behandelingen of over de vorm en kleurbepaling. Na ruim 13 jaar ervaring in het zetten van natuurlijke PMU en het ontwikkelen van mooie natuurlijke wenkbrauw – technieken door Rebecca Langmair is uw wenkbrauw, eyeliner of Full lips in goede handen bij ons Langmair PMU Artist specialisten.

Wij hanteren meerder technieken die wordt afgestemd op uw wensen en Huidtypes. De Langmair PMU Artist is er in getraind de juiste keuzes te maken zodat u altijd de juiste techniek voor uw huid krijgt afgestemd. Niet elk huidtype kan bijvoorbeeld met Microblading behandeld worden. De Naaldmodule is dan ook een prachtige methode om mooie natuurlijke Hairstroke te zetten. Langmair PMU Artist- Bilthoven draagt het Langmair kwaliteitskeurmerk en is tevens GGD erkend.

RESERVEREN

Afspraak maken

Neem contact op met onderstaande gegevens of maak direct een afspraak.

BEHANDELINGEN

CASHMERE NANO HAIRSTROKE TECHNIEK

De Cashmere – Nano Hairstroke techniek is een zeer verfijnde techniek voor ultra natuurlijke haartjes patronen die met ultra dunne naaldjes dunne haartjes kan nabootsen.

Het mooie aan deze methode is dat door de manier van zetten de huid geen huidschade geeft en daarom de strokes (haartjes) veel beter blijven zitten/hechten als met de oude mesjesmethode. Daarnaast is een naaldje ook altijd vele malen veiliger als bijv. Microblading.

Bij het reserveren van jouw afspraak zul je een online vraaglijst krijgen deze dient te worden ingevuld zodat wij goed op de hoogte zijn van eventuele bijzonderheden. De kleur en de vorm worden samen met bepaald. Gaat u akkoord met de getekende schets en kleur zullen wij de behandeling starten.

Gemiddeld duurt een eerste sessie 90 minuten. Nabehandelingen duren 45-60 minuten. U betaald bij ons per behandeling. De behandeling is niet heel erg pijnlijk. Op sommige plekjes kan het soms wel iets gevoeliger zijn. Je kan eventueel zelf de huid licht verdoven door een verdovings- crème bij je huisarts te halen (gaat alleen op recept) en het te behandelen gebied dan zelf 45-60 minuten vóór de afspraak in te smeren.

TIP: doe er ook een beetje plastic folie overheen zodat de verdoving beter intrekt.

BEHANDELINGEN

Voor wie is permanente make-up voor de wenkbrauwen geschikt?

• Iedereen die zijn eigen vorm niet goed vindt of wil versterken in het gezicht
• Uitdrukking verfraaien of corrigeren
• Als je niet of nauwelijks haargroei hebt
• Alopecia
• Extreem haarverlies na chemokuur
• Littekenweefsel

BEHANDELINGEN

Weetjes en feiten omtrent (semi) Permanente make-up

• PMU blijft niet 2-3 jaar zitten zonder onderhoudt. PMU blijft altijd mooi zitten mits je 1-2 x per jaar je wenkbrauwen laat bijwerken middels opfris – behandelingen
• Na de 1e setting verlies je meer dan 50% van de kleur en vorm. Nabehandelingen zijn noodzaak om de pigmenten te laten stabiliseren meestal 1 of 2
• De pigmenten zijn organisch en volledig afbreekbaar door het lichaam allergieën komen hierbij niet voor
• Houdt uw PMU 1 of 2 x per jaar bij anders zal de kleur teveel teruglopen en zijn meerdere nabehandelingen daarna alsnog nodig
• Bij de nabehandeling binnen het jaar is het niet gegarandeerd dat alleen die behandeling afdoende is. Soms is toch een nabehandeling na 4 weken alsnog nodig

BEHANDELING

HAIRSTROKE TECHNIEK

De Cashmere – Hairstroke  techniek is door Rebecca Langmair doorontwikkeld en heeft hele mooie haartjespatronen doorgevoerd in haar trainingen aan de Langmair Academy. Inmiddels komen al meerdere bekende Nederlanders bij Rebecca Langmair hun wenkbrauwen behandelen danwel corrigeren als deze niet netjes of verkeerd zijn gezet. Tijdens het zetten komt het erop aan of je de “Haartjestechniek”, goed beheerst en ook gelijke – symmetrische wenkbrauwen kunt maken. De specialisten bij Langmair Clinic zijn intensief door Rebecca Langmair getraind en hebben de opleiding aan de Langmair Academy gevolgd.

Zij beheersen meerdere technieken op gebied van PMU en/of laser correctiebehandelingen.  De Langmair PMU Artist is een PMU specialist op hoog niveau die voor u de perfecte Brow kan creëren. De haartjes zijn niet of nauwelijks van echt te onderscheiden. Het is heel precies en nauwkeurig werken om uiteindelijk de echte haargroei na te bootsen.

 Alleen salons of klinieken met het Langmair- keurmerk kun je verwachten dat deze techniek goed wordt beheerst en zij om de 3 jaar nascholing volgen. De haartjes – techniek oftewel Hairstroke-techniek is een prachtige methode om wenkbrauwen op te vullen of een gewenste vorm te versterken.

Wij hopen jouw spoedig ook te mogen ontvangen voor een paar prachtige nieuwe wenkbrauwen, Eyeliner of prachtige Full lips pigmentatie!

BEHANDELING

Ombre- techniek

De Ombre-techniek is een prachtige manier om een wenkbrauw op te vullen of voller te laten lijken. Dit wordt op een poederachtige manier aangebracht. Ook wel de “ Powder Brow”, genoemd. Het is een manier van Shaden met daarin verschil in intensiteit van de kleur op bepaalde plekken van de wenkbrauw. Men werkt van licht naar donker.. Door met verschillende diepte te werken in de oppervlaktes wordt de wenkbrauw levendig en oogt heel natuurlijk. Deze techniek is uitermate geschikt voor de donkere huidtypes of mensen waarbij Hairstroke techniek minder goed pakt. Resultaat: Ombre – techniek geeft een vollere wenkbrauw met poedereffect

BEHANDELING

Correctie permanente make-up

Bij het corrigeren van jouw wenkbrauwen wordt eerst door de specialist gekeken welke kleuren restanten nog in de huid bevinden.

Daarna zal er gekeken worden hoeveel en wat voor correctiebehandelingen nodig zijn. Het kan soms al makkelijk opgelost worden door correctie pigmenten te gebruiken. Meestal wordt gekozen om met onze picolaser de restanten inkt uit de huid te laseren. De huid als het ware schoon te laseren.

Rebecca Langmair heeft ruim 17 jaar ervaring met laserbehandelingen en permanente make-up. Zij is een specialist als het gaat om correcties behandelingen.

Maak gerust een afspraak of stuur jouw foto’s door via info@langmairpmuartist.com dan kunnen wij jouw wensen beoordelen en een advies hierover geven.

BEHANDELING

Eyeliner Classic of Volume Look?

De ogen versterken of wimpers voller doen lijken kun je heel mooi doen middels een strakke black Eyeliner. De dikte en vorm hangt ook sterk af van de oog-vorm.  U bepaald uiteindelijk hoe breedt de eyeliner moet worden en hoe lang de punt mag zijn. Alles wordt in overleg gedaan om zo het gewenste resultaat te krijgen! Middels een speciale techniek kunnen wij de onder eyeliner heel naturel aanbrengen om zo de wimpers te versterken. Het lijkt net alsof u meer wimpers heeft met meer volume!

BEHANDELING

Full Lips – Blush Lips

Het specials lippigmenten zal een passende kleur uitgezocht worden of gemixt om zo de perfecte kleur te creëren die past bij uw huidskleur en wensen. Full Lips maakt de lippen optisch voller hiermee kan ook de contour worden geaccentueerd of iets groter (corrigeren van de contour) worden gemaakt zodat de lippen de ideale vorm/verhouding krijgen.

Bij de Lippen is het van belang rekening te houden met 2-3 nabehandelingen. De Lippen zullen 2-3 jaar mooi blijven zitten. Deze pigmenten blijven langer in de huid.

De Langmair PMU Artist specialist beheerst de strakke contour lijn, zodat de lippen een prachtige strakke contour krijgen `zoals U dat wenst. Wij streven ernaar de lippen zo natuurlijk mogelijk te pigmenteren en werken daarom middels de schaduwmethode om zo een ombre effect op de lippen te creëren.

BEHANDELING

Correctie PMU – Fout gezette PMU herstellen
of tatoeages verwijderen

Soms heb je te maken met een PMU behandeling die helaas verkeerd is gezet of te diep. Hierdoor ontstaan vervormingen van het pigment waardoor deze diep grijs of zwart opkleuren. Pigmenten kunnen gaan diffuseren waardoor ze buiten het behandelde gebied schuiven. De Langmair PMU Artsit beheerst ook de lasertechniek om zo de oude pigmenten of verkeerd gezette PMU uit de huid te halen, de huid als het ware weer schoon maken. Gemiddeld zijn er tussen de 2-5 Picolaser-behandelingen nodig om dit op te lossen. Bij echte tatoeage inkten moet je denken aan 15-20 behandelingen. Deze inkten worden meestal niet gebruikt bij wenkbrauwen, lippen of Eyeliner.

De hoeveelheid laserbehandelingen hangt sterk af van de volgende factoren:

 • Hoe lang geleden is de PMU gezet
 • Hoeveel pigment zit er in de huid (licht of zeer donkere vlakken)
 • Hoe groot is het te behandelen gebied
 • Welke pigmenten zijn gebruikt (organische of non-organische pigmenten/ synthetische ingrediënten
 • Bij echte tatoeages wordt de prijs bepaald afhankelijk van het oppervlak van de tatoeage

BEKIJK ONZE

Behandelingen

Bekijk ons prijsoverzicht voor alle behandelingen

Prijslijst

PRIJZEN PICOLASER:  per behandeling

 • Wenkbrauwen, Lippen of Eyeliner € 125,-
 • Tatoeages afhankelijk oppervlakte     v.a. € 125,-
 • Ouderdomsvlekken Decolleté € 149,-
 • Ouderdomsvlekken Handen €  125,-   (beide handen)
 • Ouderdomsvlekken gelaat €  99,-
 • Vasculaire behandelingen    v.a.  € 125-