CLINIC BLARICUM

Langmair clinic

LET OP: wij zijn per 01 oktober 2023 verhuisd naar Blaricum! (voorheen Bilthoven)

Langmair Clinic specialist in huidverbetering & permanente make-up!

De Langmair Clinic is opgericht door Rebecca Langmair tevens oprichter en director van Langmair Academy & eigen brand Langmair PMU Artis

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met huidverbetering, Laserbehandelingen en Permanente make-up behandelingen. Rebecca Langmair heeft team van specialisten om zich heen ieder op zijn vakgebied. Huid, Permanente make- up en laserspecialisten. Wij zijn erkend en beschikken over AGB-branche codes , GGD en het Langmair kwaliteitskeurmerk. Wij streven naar kwaliteit en de juiste aanpak voor uw huid!

De Permanente make-up (PMU) salon van Nederland!  Al meer dan 15  jaar ervaring op gebied van PMU. Uw permanente make-up is in goede handen. Langmair PMU Artist specialisten zijn zeer goed opgeleide PMU experts die u altijd een goed advies kunnen geven over de juiste PMU behandelingen of over de vorm en kleurbepaling.

Wij hanteren meerder technieken die wordt afgestemd op uw wensen en Huidtypes. De Langmair PMU Artist is er in getraind de juiste keuzes te maken zodat u altijd de juiste techniek voor uw huid krijgt afgestemd.  De Naaldmodule is dan ook een prachtige methode om mooie natuurlijke Hairstroke te zetten.

Huid & Laserspecialisten

Onze specialisten zijn erkend laserspecialist en permanente make-up experts voor het verwijderen, corrigeren of verbeteren van: huidoneffenheden, pigmentatiestoornissen, correcties uitvoeren voor permanente make-up.

Je kunt in onze Clinic terecht voor:

  • Huidverbetering
  • Pigmentatie stoornissen
  • Peelingen
  • Diathermie
  • Permanente make-up behandelingen
  • Correctie permanente make-up
  • Verwijderen van Tatoeages en permanente make-up

RESERVEREN

Afspraak maken

Neem contact op met onderstaande gegevens of maak direct een afspraak.

info@langmairpmuartist.nl
085 – 2500594

GENIET VAN PROFESSIONALITEIT

Kwaliteit staat voorop

LANGMAIR CLINIC

Langmair

Word jij ook een PMU Artist salon? Bij het aansluiten in ons netwerk en het dragen van deze naam profiteer je mee met de bekendheid door Rebecca Langmair omtrent PMU behandelingen en krijg je op vele gebieden ondersteuning om je PMU professioneel uit te voeren.